NIGHT SERUM

HowTo Video: TAKE THE TREATMENT HOME - NIGHT SERUM

TO MAKE YOU WAKE UP PRETTY We know skin cells regenerate faster during your sleep. We created this formula to enhance this process even more, and to hydrate your skin to the max. All to make you wake up pretty!

       

NIGHT SERUM
30 ML
€55.00
In stock
Key Ingredients

Fruitzuren (citroen)
De citruszuren zijn toegevoegd als natuurlijk conserveringsmiddel van het serum, maar heeft daarnaast nog een hele belangrijke taak; het verlaagt de PH waarde van de huid waardoor de andere ingrediënten de huid goed door kunnen dringen. Wij hebben dit in een laag percentage toegevoegd zodat het de huid niet zal irriteren maar wel net het extra zetje gaat geven om de ingrediënten optimaal op te laten nemen.

Hyaluronzuur
We is een percentage hyaluronzuur toegevoegd van 5%. Dit hebben we gedaan om de huid optimaal te hydrateren en aan te zetten tot het vast houden van vocht en het versnellen van de celdeling.

Pro Vitamine B5 – Panthenol
Panthenol zorgt voor een soepele en elastische huid. Ook vermindert het irritaties en jeuk. Dit komt door de vitamine vormende eigenschappen van panthenol; het dringt de huid door en wordt door omgezet tot pantotheenzuur ( vit b5 ). Het bevordert de energietoevoer naar de cellen en versnelt de vorming van nieuwe cellen.

Algen
Algen vormen een filmlaagje en verstevigen de huid en ze zijn rijk aan spoorelementen van vitamine B en C.

Komkommer
Komkommer is een natuurlijke bron van cafeinezuur, vitamine C en E. Dit zijn antioxidanten die helpen de huid te beschermen tegen UV stralen en stimuleren de productie van collageen en elastine. Daarnaast heeft komkommer de eigenschap om de huid te kalmeren en te verzachten.

How to use at home

First cleanse your skin with our MMD CLEANSER (you may add THE 10 MINUTE PEELING MASK of BEAM TONIC as a second step in your routine) then apply just one pump of serum and massage into the skin for 3 minutes.

More Information
Most booked/wanted No
skin-concerns N/A